This file is indexed.

/usr/share/smb2www/lang/finnish_help.lang is in smb2www 980804-41.

This file is owned by root:root, with mode 0o644.

The actual contents of the file can be viewed below.

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
# This file was generated by po4a::smb2www. Do not edit!

header       = Ohje SMB:n WWW-liittymään
info         = Tämä on lyhyt selitys kuvakkeista, joita on käytetty SMB2WWW:ssä, SMB:n WWW-liittymä. Useimmat ovat suurelta osin itseselkoisia. Kerron myös muutamasta muusta asiasta, jotka voit kohdata.
info2        = SMB2WWW on järjestelty samalla tavalla kuin SMB, tai Windows-verkko, on järjestelty. Jokaisessa tietokoneessa on jakonimiä, nuo jakonimet sisältävät hakemistoja, jokainen tietokone on osa työryhmää. Yksikön sisällä voi olla useita työryhmiä.
othernet     = Tämän kuvakkeen takana on sivu, joka viittaa muihin SMB2WWW-yksikköihin.
network      = Tämä vie sinut takaisin koko SMB2WWW-yksikön yleiskatsaukseen.
workgroup    = Menee mainittuun Työryhmään.
shares       = Menee mainittuun Tietokoneeseen. On myös erikoistapaus: yleiskatsaus-sivulla, siellä on <i>Kaavake-kenttä</i> tämän kuvakkeen vieressä. Voit kirjoittaa tietokoneen, johon haluat mennä, nimen siihen.
share        = Avaa mainitun jakonimen.
dir          = Avaa mainitun hakemiston.
file         = Avaa mainitun tiedoston. Se mitä tapahtuu, riippuu selaimestasi ja siitä, minkä tyyppistä tiedostoa olet avaamassa. Liittymä yrittää välittää oikean MIME-tyypin, tiedoston päätteen perusteella.
tar          = Tämä kuvake ilmestyy hakemistojen yleiskatsauksessa. Sillä voit imuroida kokonaisen hakemistopuun kerralla, TAR-tiedostona. Muista käyttää säästäen.
help         = Tuo sinut tälle sivulle.